Nabil Fekir govori o svojoj budućnosti sa Real Betisom

Nabil Fekir govori o svojoj budućnosti sa Real Betisom

Očekuje se da Će u nedelju Nabil Fekir početi protiv Osasune. Međutim, Francuz u poslednje vreme nije u startnoj postavci, s tim da je Isko više voleo da počne mečeve. Starter, pa čak i kapiten kada se ove zime vratio iz povrede, njegovi nedovoljni nastupi su ga bolje snašli. Manuel Pelegrini je odlučio da ostavi Francuza na klupi u poslednje tri utakmice. S obzirom na to da mu ugovor ističe 2026. godine i sa glasinama koje ga šalju u Saudijsku Arabiju, u Andaluziji se postavlja pitanje njegove budućnosti. Ne ћeli da иuje o tome.

„To je fudbal, postoje glasine, postoje trenuci kada ste malo ispod svog nivoa gde ljudi pričaju, ali to mi nije najvažnije. Nije ostalo mnogo toga, pokušaćemo da se kvalifikujemo za Evropu, za nas, za klub i za navijače. Videćemo šta će se desiti. (…) Nemam reči da opišem ljubav koju su mi ovde pružili. je na terenu, da vrati tu ljubav i samopouzdanje na terenu. » zaključio je za zvanične medije kluba. Prema Revelo, neuspeh da se kvalifikuje za Evropu značio bi da bi Betis gurnuo Nabila Fekira ka izlazu, Andalužani ne bi mogli da priušte njegovu platu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.