Real Madrid: Tibaut Kurtoa startuje protiv Kadiza

Real Madrid: Tibaut Kurtoa startuje protiv Kadiza

To je povratak koji će real Madridu dobro doći. Od početka sezone posle dve velike povrede, Tibaut Kurtoa je konačno na raspolaganju da zaigra na golu za klub iz Merenguea. Karlo Anćeloti je na konferenciji za medije najavio da će belgijski golman početi ovog vikenda protiv Kadiza. A ako italijanski trener treba da ga odmori protiv Bajerna u C1, to bi možda moglo da se promeni…

„Tibaut Kortois je dobro i igraće sutra. Ovo je veoma dobra vest za nas, kao i povratak Militaoa. Veoma je uzbuđen i svi smo uzbuđeni što može da se vrati. Onda? Ali… finale koje imamo na umu je u sredu protiv Bajern Minhena, gde će Lunin igrati. Onda ćemo videti ko će igrati na golu… Hoćeš da me pitaš da li Courtois može da igra hipotetičko finale posle povrede koju je imao? Ali ne razmišljamo o tome za mesec dana. Videćemo.“ rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.