Real Madrid napreduje za mladu zvezdu

Real Madrid napreduje za mladu zvezdu

Real Madrid nastavlja da se priprema za svoju budućnost. Potpisivanjem Arda Gulena i eventualnim dolaskom u Madrid od Endrika, budući španski šampioni su već dobro snabdeveni perspektivnim napadačkim igračima. Međutim, madridski klub želi da nastavi da kupuje grumene. Prema pisanju nekoliko argentinskih medija, Real Madrid održava niz sastanaka sa direktorima River Plejta kako bi kupio Franka Mastantuona. Igrač ima klauzulu od 45 miliona evra, za koju španski klub smatra da je preterana.

Madridski zvaničnici pokušavaju da smanje cenu i bili bi voljni da je napuste sa argentinskim klubom do sezone 2025-2026. Sa 16 godina, levonogi igrač redovno igra za River Plej. Mladi napadački vezni igrač se jedanaest puta pojavio i postigao dva gola za argentinski klub. Real Madrid nije sam u ovome. Iako su najnapredniji, suočavaju se sa konkurencijom PSG-a i Barke.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.