Barça: Buduća odluka Ronalda Araújoa neminovna

Barça: Buduća odluka Ronalda Araújoa neminovna

Ronald Araújo, koji je žestoko kritikovan nakon što je ispraćen protiv PSŽ-a u drugom delu četvrtfinala Lige šampiona u Kataloniji, imao je podršku svog kluba. Igrač, koji je u klubu šest godina, čak je imao priliku da produži ugovor sa ekipom Blaugrane. Prema Sport, očekuje se da će konačna odluka biti doneta narednih dana jer njegov ugovor traje do 2028.

Međutim, igrač je postavio određene uslove kao što je povećanje plata dok je Barka već ograničena kapom za plate koju je nametnula La Liga. U slučaju nesuglasica između aktuelnog španskog šampiona i Urugvajca, ovo drugo bi moglo da bude prodato u prozoru letnjeg transfera. Udvarajući mu se Bajern Minhen, mogao bi da postane jedna od najvećih prodaja u istoriji kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.