Real Madrid: Tibaut Kurtoa će konačno ponovo zaigrati

Real Madrid: Tibaut Kurtoa će konačno ponovo zaigrati

Njegova sezona je poremećena povredama, ali Tibaut Kortois bi možda mogao da odigra nekoliko utakmica do kraja sezone. Nakon što mu je pukao krucijalni ligament, Belgijanac se ubrzo povukao sa pokidanim meniskusom u martu. Zbog toga golman Madriđana još uvek nije odigrao nijedan minut ove sezone. Međutim, situacija će se promeniti u skladu sa informacijama iz Relevo. Prisutan na semaforu u Minhenu u utorak uveče, trebalo bi da ima prve minute u sezoni ovog vikenda protiv Kadiza.

Prema pisanju španskih medija, osećanja Tibauta Kurtoe na treningu su veoma pozitivna, što tera Karla Anćelotija da ga brzo odigra. Kako se navodi, italijanski trener računa na njega čak i ako se očekuje da Andrij Lunin ostane u startnoj postavci do kraja sezone, posebno u mečevima visokog uloga u Ligi šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.