Marselov sin se vraća u Real Madrid

Marselov sin se vraća u Real Madrid

Marselova porodica je uspešna u Real Madridu. Posle oca, koji je ostao u klubu 15 godina (2007-2022), sin Enco Alveš (14) želi da sledi isti put. Centarfor kadetskog B tima produžio je ugovor sa Real Madridom. S obzirom na to da ugovor traje do 2026. godine, upravo ga je produžio na dodatnih godinu dana (zakonski maksimum za maloletnike).

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Enzo Alves (@enzoalvesv)

Ove sezone perspektivni mladi napadač je postigao 17 golova sa svojim timom. Takođe je postao internacionalac u španskom U-15 timu. U Španiji, Marselov sin je postao prava zvezda, o šta je dokazano od njegovih milion sledbenika na Instragram.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.