Juventus Torino ide na Mejsona Grinvuda

Juventus Torino ide na Mejsona Grinvuda

Posle dobre sezone sa Getafeom na pozajmici, Mejson Grinvud je povratio kredibilitet kod evropskih klubova. Posle van-sportskih afera, Englez je morao da se iskupi na terenu. Postigao je 8 golova i pružio 6 asistencija na 28 utakmica La Lige, uključujući dva gola i asistenciju u poslednjem meču, protiv Almerije (3-1). Njegovi nastupi na terenu su ubedljivi, čak i u Mančester junajtedu, klubu sa kojim je pod ugovorom do 2025. godine, ali iz etičkih razloga, njegova budućnost je više nego neizvesna preko Lamanša.

Razmatra se stalni odlazak, a Juventus Torino je izgleda zainteresovan da ga vrati. Prema informacijama iz Gazzetta dello Sport, Sportski direktor Juvea Kristijano Đuntoli ceni njegov profil kao tehnički veštog igrača sposobnog da igra kao drugi napadač. Njegove ugovorne i lične situacije znače da Stara dama ne bi trebalo da krši banku da bi sebi priuštila svoje usluge, što je važan aspekt za „Bjankonere“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.