Barça: Xavi objašnjava svoje lice

Barça: Xavi objašnjava svoje lice

Iako je na kraju sezone najavio odlazak iz FK Barselona, Ksavi će konačno nastaviti avanturu sa Blaugranom za narednu sezonu. Na jučerašnjoj konferenciji za medije posle pobede protiv Valensije (pogledajte rezime meča), španski trener je objasnio proces njegovog zadržavanja na tom poslu.

„Dobro sam, jednostavno je: osećao sam se odgovornim i mislio sam da je bolje da se sklonim, ali meseci su prošli i video sam poverenje u sve. Osetio sam podršku kluba, predsednika, Dekoa i igrača i to je bilo fundamentalno“.Ksavi je objasnio. Na njemu je da dokaže da su bili u pravu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.