Barça-Valencia: Marc-André ter Stegenova velika lopta

Barça-Valencia: Marc-André ter Stegenova velika lopta

U ponedeljak je 33. meč La Lige završen utakmicom između FK Barselona i Valensija na Olimpijskom stadionu u Montjuiku. I pored toga što je Real Madrid veoma blizu titule, Barsa je i dalje imala male šanse da osvoji titulu. Brzo su otvorili bodovanje preko Fermína Lópeza, pre nego što su ubrzo izjednačili.

I zaista, posle greške Ronalda Araujoa, Hugo Duro je uspeo da ode duboko da izazove Mark-Andre ter Štegena. Nemački golman je izgledao namešteno da pobedi u svom duelu, ali je potpuno promašio odobrenje… tako je korist imao napadač Valensije, koji je uspeo da izjednači u praznu mrežu. Velika lopta za katalonskog golmana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.