Barselona: Snažna objava Roberta Levandovskog o njegovoj budućnosti

FK Barselona: Uporna odluka Roberta Levandovskog

U 35. godini Robert Levandovski je već odigrao dve sezone sa FK Barselonom, od odlaska iz Bajern Minhena. Međutim, najavljeno je da poljski napadač odlazi iz nekih izveštaja objavljenih u Španiji, posebno jer njegov ugovor, do 2026. godine, uključuje i povećanje plate. A da je njegov odlazak mogao da razreši račune Katalonaca, posebno u pogledu finansijskog fer-pleja La Lige, to nije slučaj.

Tridesetpetogodišnji napadač je objavio da odlazak iz njegovog kluba već ne dolazi u obzir. „Odlazak iz Barse ovog leta mi apsolutno nije moguć, to nije problem. Fizički se osećam dobro. Danas je to slučaj još najmanje dve godine. Kada više ne budem fizički na vrhunskom nivou, počećem da razmišljam.“, rekao je BILD, uoči meča protiv Valensije, pratiće ga uživo sa komentarima na našem sajtu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.