Barça – Valencia: the official line-ups

Ksavi je već postavio dva uslova za FK Barselona za sledeću sezonu!

Ovog ponedeljka, častimo se 33. mečom La Lige atraktivnim duelom na vrhu tabele između FK Barselona i Valensije CF. Kod kuće, Blaugrana se namestila u formaciji 4-3-3 sa Mark-Andre ter Štegenom koji deluje kao poslednja linija odbrane. Ispred njega su Žil Kunde, Ronald Araujo, Pau Kubarsi i Žoao Kaninjo u odbrani. Fermin Lopez, Andreas Kristensen i Ilkaj Gindoan su u sredini terena. Rafina i Lamine Yamal su partneri Roberta Lewandowskog u napadu.

Mursijelagosi su se sa svoje strane postavili u formaciji 4-4-2 sa Đorđijem Mamardašvilijem na golu iza Tjerija Koreja, Kristijana Džamije, Jareka Gasiorovskog i Hesusa Vaskeza. Havi Gera je smešten kao stražar sa Andreom Almeidom zajedno sa njim dok Pepelu i Peter Gonzalez igraju na krilima. Napred, pronalazimo duo koji čine Dijego Lopez i Hugo Duro.

Kompozicije

FK Barselona: Ter Stegen – Koundé, Ronald Araújo, Cubarsi, João Cancelo – Fermin, Christensen, Gündoan – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Valensija CF: Mammardashvili – Correia, Mosquera, Gasiorowski, Vazquez – Pepelu, Guerra, Almeida, Peter – Lopez, Duro

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.