Barça: Pau Cubarsí’s future XXL clause

Barça: Pau Cubarsí's future XXL clause

Iznenadni gost sezone 2023-24, 17-godišnji Pau Cubarsí napravio je sebi mesto u Ksavijevom odredu. Uprkos pristupu PSG-a, ideja mladog odbrambenog igrača je da nastavi sa stranom Kamp Noua. Ali nekoliko detalja još uvek blokira u skladu sa Mundo Deportivo. Katalonci žele da ga potpišu na šest godina, dok igrač naginje ka 5-godišnjem ugovoru.

Još jedno neslaganje je iznos njegove odredbe o oslobađanju. Kulesi žele da odvrate udvarače igrača i postave klauzulu o oslobađanju od milijardu evra. Klan Kubarsi nije protiv visoke klauzule ali smatra da je dovoljna suma od 400 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.