Loš potez Serhija Ramosa u Isko

Loš potez Serhija Ramosa u Isko

Sevilja je sinoć podeljena na dva dela u derbiju između Real Betisa i Sevilje FK. Na kraju, dva tima nisu uspela da se razdvoje (pogledajte rezime). Meč je mogao da dođe do drugačijeg preokreta za Rojiblankose, zbog ovog penala zviždao je prvi put posle grubog faula Lodika Badea. Bivši igrač Rena, dok je štitio svoju loptu, udario je Iska u lice, što je navelo sudiju da ukaže na mesto penala.

Dok je VAR intervenisao da bi konačno rekao sudiji da se povuče, kapiten Serhio Ramos je povukao uvo svom bivšem saigraču iz Real Madrida kako je preneo Marca. Loš potez Serhija Ramosa, koji je pokazao svoj temperament na ovoj akciji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.