Strah od autobusa za Reja Valekana!

Strah od autobusa za Reja Valekana!

Loљa noж za Reja Valekana. Posle jučerašnjeg velikog poraza protiv Viljareala u La Ligi (3-0), saigrači Radamela Falkaa, trenutno 15. u La Ligi, vratili su se na stadion Keramike pognute glave. Ali imali su neke čvoruge na putu nazad za Madrid.

Zaista, kao što je istaknuto ACE, grom je odložio povratak vallekas tima. Udari su učinili autobus neupotrebenim, primoravajući Reja da uzme još jedno prevozno sredstvo da se bezbedno vrati. Srećom, niko nije povređen. Uspeli su da pronađu trenera i vozača kasno uveče, a uspeli su da se vrate u Madrid. Više straha nego zla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.