Real Madrid: Ogroman preokret za Alfonsa Dejvisa

Real Madrid: Ogroman preokret za Alfonsa Dejvisa

Ovo je dogovor leta između Real Madrida i Bajern Minhena. Levi bek Rekordmeistera, Alfonso Dejvis, već duže vreme se udvara Kasa Blanki i očekuje se da potpiše sa španskom odevnom kombinacijom. Ako još uvek nije postignut dogovor između dva kluba, posebno o finansijskom aspektu, pokušana je malo verovatna razmena kako bi se pronašlo rešenje.

Međutim, pregovori su se sporo završavali i Real Madrid je na pragu odustajanja od vođstva 23-godišnjeg Kanađanina. Naročito od tada, prema Relevo, pozicija levog beka više nije prioritet, s tim što real daje prioritet regrutovanju centarfora. Prema ugovoru do 2025. sa Bajernom, Alfonso Dejvis ima više nego neizvesnu budućnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.