La Liga: Real Betis i Sevilja se vraćaju nazad

La Liga: Real Betis i Sevilja se vraćaju nazad

Na utakmici 33. kola La Lige nastupio je derbi Sevilje u Real Betisu Estadio Benito Viljamarín, koji je ugostio komšije Sevilju FC. U ludoj atmosferi, Isko je sa penala otvorio pogodak za domaću stranu (1-0, 38′).

Međutim, u drugom poluvremenu Salas je izjednačio rezultate (1-1, 56′) i ni tim Andaluzije nije uspeo da pobedi. Remi koji nikome ne odgovara, pošto Betis ostaje na 7. mestu, dva boda zaostatka za Real Sosijedadom. Sevilja FC je sa svoje strane 13. u La Ligi i mora da veruje u čudo da bi imala bilo kakvu nadu da će steći Evropu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.