La Liga: Policija identifikovala počinioca rasističkog skandiranja protiv Niko Vilijamsa

La Liga: Policija identifikovala počinioca rasističkog skandiranja protiv Niko Vilijamsa

Ovo je novi slučaj rasizma u Španiji. Niko Vilijams je sinoć bio meta rasističkog zlostavljanja tokom meča između Atlético de Madrida i Atletik Bilbaa (3-1). Dvadesetjednogodišnji vinger je, reagujući na uvrede, proslavio gol pokazujući boju kože. I Marca označava da je osoba koja je odgovorna identifikovana.

Zaista, uvrede bi došle od jednog čoveka. La Liga je najavila da će osuditi „Ovog ponedeljka, pred zamenikom tužioca za zločine iz mržnje u Madridu, rasistički povici su napravljeni juče protiv Niko Vilijamsa u Cívitas Metropolitano.“ Brza reakcija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.