La Liga: Kadiz potonuo malo dublje ka relegaciji

La Liga: Kadiz potonuo malo dublje ka relegaciji

Kadiz ima viљe od jedne noge u La Ligi 2. Suočavajući se sa Majorka u nedelju na Matchday 33 iz La Lige, klub iz Andaluzije je zadržan pod kontrolom. Iznenađeni Murićinom otvaračem (12′, 0-1), Pelegrinovi igrači su uspeli da se vrate zahvaljujući Krisu Ramosu (59′, 1-1).

Međutim, na stajališta, ovaj rezultat ne čini Kadizu (26 poena) nikakve usluge, 18. sa 5 bodova zaostatka za Seltom Vigo, prvim mestom koje nije relegaciono. Majorka, 16. sa 32 poena, gotovo je garantovano ostala budna.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.