Niko Vilijams opravdava svoje slavlje posle skandala oko rasizma

Niko Vilijams opravdava svoje slavlje posle skandala oko rasizma

Niko Vilijams, koji je juče postigao gol protiv Atlético de Madrida, nije mogao da izbegne poraz svog tima, Atletik Bilbaa (3-1). Dvadesetjednogodišnji „vinger“ je svoj gol proslavio pokazivanjem ruke, a preciznije bojom kože, kao odgovor na rasističke uvrede koje je pretrpeo tokom utakmice.

„Čuo sam majmunske zvuke. Istina je da ih je bilo samo nekoliko. Svuda ima glupih ljudi. U redu je. Nadamo se da će se stvari promeniti malo po malo. Borimo se interno i spolja protiv ove situacije (…) Nije normalno da vas i dalje vređaju zbog boje vaše kože.“– objasnio je Španac. Novi skandal oko rasizma u La Ligi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.