Kviča Kvaratskhelia ismeva Barku, Tomas Tuhel odlazi u okršaj sa Bajern Minhenom

Kviča Kvaratskhelia ismeva Barku, Tomas Tuhel odlazi u okršaj sa Bajern Minhenom

Kvaratskhelia priprema prljavi trik

Veliko otkrovenje prošle sezone sa Napolijem, Khvicha Kvaratskhelia nastavlja da pravi sebi ime u Evropi. Iako je manje odlučujući nego prošle sezone, često je viđao svoje ime koje pominje Katalonija. Ali Sport Saznajemo da je Barka obazriva u njemu. Zaista, klub blaugrana smatra da njihov agent priprema prljav trik. To interesovanje za Barku smatra se manipulacijom i taktikom da se Gruzijcu omogući da ponovo pregovara o dobroj plati. Pogotovo što je već proklamovanu ljubav prema Real Madridu, rivalskom klubu. Kao podsetnik, Gruzijac je pod ugovorom sa Napolijem do 2027. godine.

Ništa više ne ide kako treba za Tuchela

Veoma vruća situacija za Tomasa Tuhela u Bajern Minhenu. Na svojoj naslovnoj strani, Bild prenosi okršaj Tomasa Tuhela i Uli Hoeneßa. Da bi vam dao neki kontekst, počasni predsednik je optužio trenera Tomasa Tuhela da nema talenat za razvoj mladih igrača. To je bilo sve što je bilo potrebno da Tuhel oštro reaguje na te navode. „To je toliko daleko od stvarnosti, da ne znam ni kako da odgovorim!“– rekao je on. Tuhel je rekao da je povređen u njegovu čast kao trener. Verbalno zbližavanje koje je potpuno zasenilo pobedu Bajerna nad Frankfurtom od 3:1.

Zlatan Ibrahimović je odlučio

Stefaono Pioli više neće biti na klupi Rossonera naredne sezone. Ali ne paničite, njegov naslednik je već pronađen. Prema La Gazzetta dello Sport, poslednji razgovori sa Julen Lopotegui su bili veoma pozitivni. Bivši trener Sevilje FK i Real Madrida naterao je sve u klubu da se slože, od Ibrahimovića do Furlanija do Monkade. Finansijski se očekuje da Lopetegui dobije četiri miliona evra za tri sezone, ali pre zaključenja ovog ugovora treba preduzeti još nekoliko koraka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.