Barča: Ansu Fati želi da ubedi Ksavija

Barča: Ansu Fati želi da ubedi Ksavija

Na pozajmici u Brajtonu ove sezone Ansu Fati zapravo nije uspeo da povrati samopouzdanje. Sa samo 2 gola na 17 utakmica, 21-godišnji Španac nije ubeđen, pa će se narednog leta vratiti u Barselonu, bar pre mogućeg transfera. Međutim, odlazak nije u kartama za igrača La Roje sa 10 kapica, koji se nada da će se etablirao u klubu pod Ksavijem, koji će ostati glavni i sledeće sezone.

Zaista, Ansu Fati je dete La Masije i njegov odlazak u Englesku je samo akcentovao njegovu privrženost svom voljenom klubu, kao što je naznačeno Sport. Po njegovom mišljenju, nada se da će dobiti drugu šansu pod Ksavijem sledeće sezone, piše španski dnevnik. Ansu Fati je ubeđen da je predsezona ključni momenat, i već je mentalno spreman za to, čak i ako želi da završi sezonu na visokom nivou preko Lamanša. Kakav će izbor bivši vezni igrač napraviti sa svojim mladim napadačem?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.