Sevilla FC: Youssef En-Nesyri izbegava svoju budućnost

Sevilla FC: Youssef En-Nesyri izbegava svoju budućnost

Prema ugovoru do 2025. sa Seviljom FC, Jusef En-Nesyri još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti. Dok se razmatra odlazak 26-godišnjeg napadača, Marokanac je šutnuo konzervu niz put. Sa 12 golova i 2 asistencije na 27 utakmica La Lige ove sezone, En-Nesyri je i dalje važan igrač u svlačionici Andaluzije, čak i ako odnos sa njegovim trenerom nije u najboljem izdanju.

„Trenutno ne razmišljam ni o čemu. Mislim da жu imati dobru godinu i ostati sa glavom gore u Sevilji. Da li da odem ili ako ne odem na kraju? Najvažnija stvar za mene su utakmice koje tek treba da se odigraju. Moj poslednji derbi? Ne znam da li mi je poslednja ili ne. Ali, igraću utakmicu sa željom da je osvojim i ostavim navijače zadovoljne ovim rezultatom u derbiju“.rekao je centarfor u intervjuu sa Marca, na marginama derbija protiv Real Betisa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.