La Liga: Atlético se približava C1 posle pobede nad Bilbaom

La Liga: Atlético se približava C1 posle pobede nad Bilbaom

Nedelju dana nakon što je eliminisan iz Lige šampiona, Atlético de Madrid je vratio glavu na pravi put. Protiv svojih najbližih goniča Bilbaa u subotu, Kolhonerosi su pobedili sa 3:1, što je bilo dovoljno da konsoliduju svoje 4. mesto u La Ligi.

Rodrigo de Pol je otvorio pogodak (1-0, 15′), pre nego što je Niko Vilijams odgovorio (1-1, 45′). Posle pauze (2-1, 52′), Anhel Korea je dozvolio Atléticu da povrati vođstvo. Na kraju je to bio sopstveni gol Uneja Simona koji je ugasio baskijske nade na kraju meča (3-1, 80′). Na stajaliљtu, Atlético (64 poena) je i dalje 4.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.