Video: ‘prelep odgovor’ Niko Vilijamsa na rasističke pojanje

Video: 'prelep odgovor' Niko Vilijamsa na rasističke pojanje

Još jednom, ljudska glupost se pozvala na tribine stadiona La Lige. Kako je atlético de Madrid domaćin Bilbao ove subote u 33. kolu La Lige, na tribinama Vande Metropolitano čuli su se rasistički povici. Na šta je Niko Vilijams odgovorio na jak i lep način.

Španski internacionalac je neposredno pred pauzu postigao pogodak, da bi Baskijci resetovali igru (Atlético sada vodi 2:1). I neizbežno, nije odgovorio ostacima koji su ga malo ranije zaplašili. Kada je došlo vreme da proslavi svoj gol, 21-godišnji vinger je ponosno pokazao boju kože. Na La Ligi je da sada još oštrije reaguje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.