Horhe Mendeš se sastao sa PSG-om za Lamina Jamala

Horhe Mendeš se sastao sa PSG-om za Lamina Jamala

Posle Nejmara i njegovog transfera vrednog 222 miliona evra 2017. godine, PSŽ bi voleo da to ponovi i kupuje u Barseloni. Poslednjih nedelja u Španiji se šuška da je Pariz identifikovao Lamina Jamala kao jedan od njihovih prioriteta, kao i da je glavni klub čak spreman da potroši 200 miliona evra na špansko čudo.

Ali prema poslednjim informacijama iz Mundo Deportivo, neće ići dalje. Katalonski dnevnik obelodanio je u subotu da je Horhe Mendeš, agent Lamina Jamala, ove nedelje bio u Parizu. Portugalac je obavestio PSŽ o barçinim namerama, koji odlučno nisu skloni prodaji svog igrača. To bi trebalo da navede PSG da preispita svoje planove, a možda se okrene Bernardu Silvi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.