Luis Suárez i Almería su prebačeni u La Ligu 2

Luis Suárez i Almería su prebačeni u La Ligu 2

Ne možemo reći da to nismo videli. U nemogućnosti da dobije nijednu ligašku utakmicu do marta, Almerija je zvanično prebačena u La Ligu 2. Klub bivšeg fudbalera Marsejlja Luisa Suareza (povređen od januara) izgubio je u subotu od Getafea (1-3), što im ostavlja bez nade da ostanu budni.

Sa 14 bodova iz 33 utakmice, klub iz Andaluzije ima najgori ukupan broj od 96 klubova u evropskom TOP 5. Dno La Lige, igrači Pepea Mela zaostaju 17 bodova za Majorku, prvim mestom koje nije relegacija, a do kraja je još 5 utakmica. Zbog toga će se vratiti u antehamber španskog fudbala, koji su napustili 2022. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.