Mančester junajted je želeo Ksavija

Mančester junajted je želeo Ksavija

Sada je i zvanično, Ksavi će i sledeće sezone biti zadužen za FK Barselona, dok je početkom godine nagovestio da će napustiti katalonski brod. Ova vest je stigla kao bomba, a ishod slučaja se očekivao u Engleskoj, tačnije u Mančester junajtedu.

Zaista Relevo prenosi da su direktori engleskog kluba želeli da Ksavi postane naslednik Erika deset Haga. Iako je holandski trener pod ugovorom sa „Crvenim đavolima“ do 2025. godine, nema sumnje da će ga rezultati gore-dole izjednačati. Onda treba isključiti numeru za MU.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.