La Liga: Veliki udarac Đirone u Las Palmasu

La Liga: Veliki udarac Đirone u Las Palmasu

Đirona je sledeće sezone preduzela veliki korak ka Ligi šampiona. U ovom 33. meču La Lige, Katalonci su pobedili sa 2:0 u Las Palmasu i poveli još komotnije u odnosu na 5. u ligi, Atletiko. Mišelovi ljudi su sada 13 bodova ispred Baskija sa 5 utakmica do kraja, koji imaju utakmicu u rukama.

Put do C1 je širom otvoren. Još bolje, Blanquivermellsi su ugrabili 2. mesto u La Ligi iz Barse sa prednošnošno. Đirona se oslanjala na Lopeza (26′) i Dovbika sa penala (57′) za pobedu. Ovim 19. golom u sezoni Ukrajinac konsoliduje svoje mesto Pičija i preuzima prednost od dva gola u odnosu na Belingem.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.