Karlo Anćeloti može da uрe u istoriju Real Madrida.

Karlo Anćeloti može da uрe u istoriju Real Madrida.

Jedan od najuspešnijih rekorda u svetskom fudbalu će postati najveći rekord Real Madrida. Karlo Anćeloti je sa pet sezona na klupi Merenguesa (2013-2015 i potom od 2021. do danas) osvojio svaki mogući trofej sa madridskim klubom. Ukupno ih ima 11, isto kao Zinedin Zidan. Uskoro osvajanje La Lige ove godine, italijanski trener će nadmašiti Francuza. Međutim, on još uvek ne bi postao najuspešniji trener Kasa Blanke.

Marca Međutim, Španac Migel Munjoz je i dalje u vođstvu. Emblematični trener Real Madrida šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka osvojio je 14 titula (uključujući 8 titula La Lige i 2 Kupa evropskih klubova šampiona). Razmišljajući o ostanku sledeće sezone, Karlo Anćeloti bi mogao da obori taj rekord u narednim mesecima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.