Veliki strah Luisa Enrikea za Ligu šampiona, Ansu Fati će se vratiti u Barku

Veliki strah Luisa Enrikea za Ligu šampiona, Ansu Fati će se vratiti u Barku

Luis Enrike zabrinut za svoje igrače

Počinjemo ovaj vikend tiho sa francuskim dejlima. Tim deli sa nama veoma lepu naslovnu stranu koja ističe PSG. Ako čelnici Lige 1 večeras pobede u domaćoj utakmici protiv Le Havra, biće krunisani šampionima. Ali kao Tim Na svojim insajderima, trener pariskog kluba strahuje od prekida veze i previše emotivnog pražnjenja u slučaju velikih svečanosti ovog vikenda. Želi da zadrži sve svoje šanse na svojoj strani kako bi ostvario ostale postavljene ciljeve. Sve će se slaviti kada se sezona potpuno završi, a svi u Parizu se nadaju da će to biti za istorijski četvorostruki.

Ansu Fati želi da se vrati u Barku

Što se tiče katalonske štampe, više imamo pravo na analizu sledećeg transfer prozora FK Barselona. Blaugrana bi mogao da vidi Ansu Fatija ponovo u rotaciji. Čarolija pozajmice Španca u Brajtonu završava se 30. juna, a prema Sport, 21-godišnji vinger očajnički želi da napravi svoj trag u Barsi. Uveren je da će u predsezoni pokazati da je više nego spreman da ponovo zaigra kao u prvim danima u Barci. Drugi izvori tvrde da njegov formativni klub i dalje ne računa na njega, a ako Brajton ne bude želeo da ga zadrži, ponovo će biti pozajmljen drugom klubu.

Arteta pita Vengera za savet

Idemo u Englesku sa „Gunerima“. Da bi osvojili Premijer ligu, pozvali su Osvetnike, pa, samo jednog heroja: Arsena Vengera. Kao što su otkrili razni britanski tabloidi, uključujući i SunceMikel Arteta je kontaktirao gazdu nepobedivih za savet. Španski trener veruje da francuski menadžer koji je uspeo da prenese klub u prvih 20 godina može da mu da ključeve za uspeh u poslednjem sprintu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.