Real Madrid: Karlo Anćeloti dao veliku objavu o Ardu Gulenu

Real Madrid: Karlo Anćeloti dao veliku objavu o Ardu Gulenu

Karlo Anćeloti mora da se probudi sa osmehom na licu jutros. Ne samo da je njegov Real Madrid napravio još jedan veliki korak ka tituli pošto je sinoć pobedio Real Sosijedad (1-0), već su povrh ovih odmarali većinu svojih starijih igrača. Italijanski trener već razmišlja o utorak i putu u Minhen protiv Bajerna u prvom delu polufinala Lige šampiona. Tu leži veliki događaj. To ne sprečava neke članove odreda da iskoriste malo vremena za igru.

Naravno, oči nam se odmah okreću ka Ardu Gulenu, koji je juče postigao jedini gol u toku noći. Na dodavanje Danija Karvajala, mladi Turčin je postigao svoj drugi gol u sezoni u madridskim bojama. Iznad svega, slavio je svoj prvi start, onaj kome španski i turski mediji često kažu da ga taj nedostatak vremena za igru opterećuje. Ovoga puta potpuno je uživao u 68 minuta koje mu je dao trener, pre nego što ga je zamenio Vinčije junior.

Anćeloti na HGüleru: „Nema sumnje da će ostati ovde sledeće godine“

„Oni koji nisu igrali toliko u poslednjem delu sezone danas su se veoma dobro sloћili. Arda (Giler), Dani (Cebalos), Fran Garsija, imali su dobar stav na terenu, dobru obavezu. Borili su se, primio je italijanski trener na konferenciji za novinare, pre nego što je boravio u većoj dužini oko situacije bivšeg čoveka Fenerbahčea. Arda je postigao gol, biće veoma važan igrač za nas u budućnosti. Nema sumnje da će ostati ovde sledeće godine.“

Saopštenje koje će staviti tačku, bar do kraja sezone, na sve glasine o potezu pozajmice za sledeću sezonu. Njegova uprava je učinila Real Madrid napetim interno između onih koji bi želeli da ga vide više na terenu nego na klupi, i Anćelotija koji postavlja svoj tim na svoje mesto. Italijan je obećao 19-godišnjaku više vremena za igru u narednim nedeljama. Održao je reč, a još bolje od toga, Giler je tamo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.