Real Madrid: Arda Gulen ima zlatnu priliku

Real Madrid: Arda Gulen ima zlatnu priliku

Arda Gulen, koji je dugo povređen, debitovao je tek 6. januara za Real Madrid na Kopa del Reju. Od tada, njegov ukupan broj minuta odigranih sa Casa Blanca ima samo 100 (98 da budem precizan). Međutim, kada ga pozovu, 19-godišnje tursko čudo je tamo. Protiv Đirone je napravio penal, protiv Selte je postigao svoj prvi gol… Ali zahtevi i posebno takmičenje koje vlada u klubu kao što je Real Madrid komplikuje situaciju, čak i kada se zovete Arda Gulen. Toliko da nije nosio dres Merengue od 16. marta.

Međutim, mnoge nameštaljke Real Madrida i skoro izvesnost još jedne titule u ligi pružiće zlatnu priliku turskom internacionalu da dokaže svoju vrednost kako je Karlo Anćeloti objasnio posle Klasika da će Gulen dobiti minutažu koju želi. Glavna zainteresovana strana će zbog toga imati svoju šansu, posebno u tri utakmice La Lige (Real Sosijedad, Kadiz i Granada) koje okružuju dvostruku konfrontaciju Lige šampiona protiv Bajern Minhena. Bivši fenomen Fenerbahčea zato zna šta mora da uradi ako želi da napravi sebi mesto u Madridu. Rizikujući da moram da se preselim negde drugde, posebno u Sevilju gde ga Real Betis i Sevilja FC gledaju…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.