Barça hladno odbio Hansi Flik

Barça hladno odbio Hansi Flik

Posle višenedeljne refleksije, Ksavi je konačno odlučio da nastavi sa Barsom još jednu sezonu, uprkos tome što je jasno najavio odlazak prošlog januara. Pre nego što se Iberijan suočio sa tim, FK Barselona je preduzela korake da pronađe naslednika. Džoan Laporta je upoznala Hansija Flika, a Nemac je čak bio favorit za pobedu od Ksavija. Prema Bild– bivšeg trenera Bajerna je katalonska uprava kategorički odbila.

Nemačka agencija je izvestila da su Direktori Barke jednostavno kontaktirali bivšeg selektora Nemačke kako bi ga obavestili o Ksavijevim promenama kursa. Jučerašnja konferencija za novinare sa Džoan Laportom i Ksavijem potvrdila je zaključak ove sapunice. S obzirom da do kraja sezone nije bilo većih uloga, Barča sada može da se fokusira na predstojeće nameštanje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.