Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

To smo najavili 7. januara, Kajlijan Mbape će od sledeće sezone biti igrač Real Madrida. Međutim, od januara se španski mediji pitaju jednu stvar: kada će Mbape usaglašati svoj transfer? Kao slobodan agent na kraju ugovora sa PSŽ-om, koji ga vezuje do 30. juna, pariski napadač ima karte u rukama, ali želi da poštedi njegov efekat, kao i dva kluba. Kao što je objašnjeno Ace, postoje tri opcije za Real Madrid u smislu najave transfera i predstavljanja igrača.

Prva opcija: najava i prezentacija napravljena posle finala Lige šampiona (1. juna) i pre početka Evro (14. juna). Druga opcija: najava napravljena na kraju sezone i prezentacija mnogo kasnije. Treća opcija je da sačekamo kraj evra (finale zakazano za 14. jul) za najavu i prezentaciju. Činjenica da su PSŽ i Real Madrid i dalje u trci za Ligu šampiona, sa izgledima za moguće finale, takođe neizbežno komplikuje situaciju za Mbapea…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.