Real Madrid: Kajlijan Mbape će uzeti veliko smanjenje plate…

Real Madrid: Kajlijan Mbape će uzeti veliko smanjenje plate...

Kajlijan Mbape najverovatnije živi svoj poslednji u PSG majici. Kraj dugog ciklusa od 7 sezona koji će se završiti 30. juna, kada će biti završen ugovor pariske zvezde. Posle toga će biti slobodan da se pridruži Real Madridu, koji ga čeka raširenih ruku.

Sporazum o platama već je postignut između dve strane već nekoliko nedelja, barem u širokim obrisima. Prema AS-u, Mbape će zarađivati 15 miliona evra neto po sezoni, što je za trećinu manje nego u PSG-u, a oko 80 odsto njegovih prava na imidž. Ova poslednja komponenta je otprilike ekvivalentna njegovoj budućoj plati.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.