Dvojica igrača Đirone prebačena u bolnicu posle velikog udarca u glavu

Dvojica igrača Đirone prebačena u bolnicu posle velikog udarca u glavu

Juče je u Đironi došlo do velikog straha tokom treninga. Tokom trening meča, Jan Kuto i Huanpe zadobili su težak udarac u glavu, nasilno se sudarajući, što je zahtevalo hitnu medicinsku intervenciju. Njihov trener, Míchel, izrazio je svoju zabrinutost: „Yan Couto i Juanpe su imali glavobolju između sebe i u ovom trenutku su u bolnici. Situacija izgleda loše.“ Nakon što je odveden u bolnicu, Jan Kuto je morao da se podvrgne operaciji kako bi ušio tkivo šavovima.

Oba igrača su otpuštena iz bolnice istog dana. Jan Kuto je danas razuverio svoje pristalice objavljivanjem priče na Instagramu gde se pojavljuje nasmejan. Uprkos ovom incidentu, Đirona održava treće mesto u La Ligi na kraju sezone. Katalonci će ovog vikenda otputovati na Kanarska ostrva gde će se suočiti sa Las Palmasom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.