Real Madrid: Belingem se konačno reintegriše u ekipu

Real Madrid: Belingem se konačno reintegriše u ekipu

Ovog petka uveče Real Madrid se suočava sa Real Sosijedadom i može znatno da se približi osvajanju La Lige. Uz uzbudljiv kraj sezone polufinalom Lige šampiona protiv Bajern Minhena, Karlo Anćeloti mora da vodi svoj tim što je bolje moguće. U četvrtak, kada je bilo vreme da otkrije svoj tim, italijanski trener je odlučio da odmori Džuda Belingema, koga je pogodila stomačna buba. Medicinsko osoblje nije želelo da rizikuje pre sledećih rokova.

Pa, izgleda da se engleski internacionalac oporavio brže nego što se očekivalo. I zaista, klub je upravo objavio da je vraćen u madridski tim za ovu utakmicu. On će zameniti Rodryga, koji je u početku bio prisutan i čini se da ne može da zadrži svoje mesto za ovaj meč. Igra muzičkih stolica u Madridu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.