Fil Foden zapalio Englesku, Juventus Szczęsny njegovog naslednika

Fil Foden zapalio Englesku, Juventus Szczęsny njegovog naslednika

Foden i Siti izvršili pritisak na Arsenal

U Engleskoj besni trka za titulu! Ako se čini da je Liverpul sada ostavljen, Mančester siti je povećao pritisak na Arsenal pobedom sa velikom razlikom sinoć protiv Brajtona (4-0), u okviru 29. meča Premijer lige. Klub iz Mančestera želi da zadrži krunu i kao Gardijan Jutros: „Foden ima „Gunere“ na nišanu». Engleski napadač je postigao protezu u prvom poluvremenu, da bi svoj tim doveo u najbolju moguću poziciju. Očigledno je da je ova bitka između „Gunera“ i „Sitizena“ jutros na naslovnoj strani svih medija u zemlji kao i na Dnevna zvezda koji takođe upozorava londonski klub: „Napadaju te. Foden i njegovi prijatelji imaju Arsenal na nišanu.CSC Daily Express Ističe i dvostrukog golgetera večeri, koji je poslednjih nedelja u posebno dobroj formi sa »Filove cipelekoji su precizni u ovom trenutku pred golom. «Pepov čovek izdao upozorenje za tituluTabloid je pisao. Ukratko, imaćemo eksploziju u Premijer ligi!

Juve ima dogovor sa sledećim golmanom

U Italiji, list sa sedištem u Torinu Tuttosport baca bombu na amblematičnu poziciju golmana. Novine izveštavaju da postoje »pregovori mikele Di Gregorio, golmana Monce i Juvea. Dvadesetšednogodišnji Italijan ima dogovor sa Starom damom! Đuntolijev blic milanu približava golmana Monci, koji bi trebalo da se posveti „Bjankonerima“ do 2029. godine. Takmičenje je prevaziđeno: večera sa Galijanijem u sredu postavila je osnove za dogovor. Potražnja je 20 miliona evra, Perin može da uđe u pregovore. Di Gregorio bi naredne sezone pratio Szczesnyja i zamenio ga naredne sezone.Jak izbor Juvea, koji se već priprema za budućnost i spremaju se da pronađu naslednika svog amblematičnog golmana Wojciecha Szczęsny, starog 34 godine…

‘To je ispravna odluka’ za Xavi

U FK Barseloni smo videli priličan preokret. Ksavi je pre nekoliko meseci već najavio da će napustiti funkciju trenera Barse na kraju sezone dok je imao ugovor do 2025. godine, ali će konačno Španac ispoštovati njegov ugovor kako je juče i zvanično saopštio na konferenciji za medije sa svojim predsednikom Džoanom Laportom. «To je ispravna odluka„, nastavlja list Sport na svojoj naslovnoj strani, koja citira trenera i predsednika. «Laporta potvrрuje Ksavija. Trener će ispoštovati svoj ugovor i ostati na čelu novog projekta još jednu sezonu. Pojavili su se zajedno i predsednik mu je čestitao: „Sjajna je vest što nastavlja““ rekao je. “ Isto važi i za naslovnu stranu Mundo Deportivo ko priča o »Oseжaj» ! «Laporta i Ksavi su pokazali harmoniju i entuzijazam da objasne trenerov kontinuitet. „Ovaj projekat nije završen, čak i ako ne osvojimo titulu ove sezone.“Jak izbor od strane Ksavija i Barse!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.