Dani Karvajal zatražio od zvezde Španije da potpiše za Real Madrid

Dani Karvajal zatražio od zvezde Španije da potpiše za Real Madrid

Španija će u nedelju uveče pokušati da osvoji četvrtu evropsku titulu protiv Engleske. Meč koji će Dani Karvajal igrati zajedno sa Sitizen Rodrijem. I očigledno, desni bek Real Madrida bi voleo da mu se njegov sunarodnik pridruži na Merenguesu gde je vezni red već dobro snabdeven.

«Da, bez sumnje, to mu govorim svaki dan. Napusti Mančester, nema sunca, dođi u Madrid, potreban si nam, a ti si odavde, u Madridu. Zadaje mi muиe, namuиuje me, ali on bi bio pravi potpis, bez sumnje. Kao Španac, u Madridu… Mislim da bi se savršeno uklopilo„, rekao je radiju Cadena Cope.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.