Real Madrid: Karte za prezentaciju Kajlijana Mbapea biće besplatne!

Real Madrid sprema nešto totalno ludo za Kajlijan Mbapea

Prezentacija Kajlijana Mbapea sa Real Madridom na Santjago Bernabeuu biće održana sledećeg utorka, 16. jula. Zvezda će pre toga otići u prostorije kluba da potpiše ugovor i ispuni neke obaveze.

Da bi prisustvovala ceremoniji, Casa Blanca je odlučila da ode na veliko. Prema Snalaženje, što se odnosi na zvanični sajt Real Madrida, karte će biti besplatne, do limita raspoloživih mesta. Sociosi će moći da rezervišu svoje karte od petka, pre nego što u subotu budu na redu takozvane premijum pristalice, zatim širu javnost u nedelju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.