Atlético de Madrid predstavio svoj domaći dres za sezonu 2024-2025

Atlético de Madrid predstavio svoj domaći dres za sezonu 2024-2025

Epilog Evra i Kopa America se brzo približava i klupski fudbal će se uskoro nastaviti za ovu sezonu 2024-2025. Dok će se šampionat nastaviti za mesec dana, klubovi sada otkrivaju dresove koje će nositi tokom ove nove sezone. Ovog četvrtka Atlético de Madrid je zvanično saopštio svoj novi domaći dres za sezonu 2024-2025.

Ova nova tunika, koju je isporučio proizvođač opreme Nike, označava povratak starog logotipa, koji datira iz 1947. Simbol ponosa i pripadnosti „, kako objašnjava madridski klub u saopštenju za javnost, na svom sajtu. Ime aviokompanije Rijad Er takođe se pojavljuje kao novi sponzor košulje. Ovaj domaći dres odaje počast sezoni 1995-1996, kada je Colchoneros postigao je dubl La Liga-Kopa del Rej. Prilično klasičan autfit sa plavim dresom za kragnu, praćen širokim crveno-belim prugama kao i tankim crveno-plavim prugama. « Ove boje se kombinuju sa grbom da bi formirale kožu svakog Atlético pristalice. Ovaj novi dres spaja naš jedinstveni identitet i istinsku strast i poziva sve da ga nose sa ponosom i osete povezanost, na sopstvenoj koži, između svoje duše i istorije Atlético de Madrida „, kaže madridski klub.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.