Real Madrid: Velika zabrinutost oko Džuda Belingema

Real Madrid: Velika zabrinutost oko Džuda Belingema

Posle briljantne sezone 2023/2024 sa Real Madridom (23 gola i 13 asistencija na 42 utakmice) sa kojima je osvojio La Ligu i Ligu šampiona, Džud Belingem bi mogao da završi ovu sezonu na najbolji mogući način, ukoliko pobedi Španiju u finalu Evrokupa, sa Engleskom, ove nedelje. Međutim, ova duga sezona mogla bi da ima posledice na fizičkom nivou za englesku zvezdu. Prema Relevo, igra već nekoliko nedelja sa bolom u levom ramenu. Njegov klub to zna i zabrinut je zbog nelagodnosti koju mu izaziva. Operacija se ne isključuje, ona čak postaje sve važnija, ali bi stavila Belingema na stranu naredna dva meseca. Realov medicinski tim će doneti odluku kada se evro završi.

Ipak, prema pisanju španskih medija, ovaj problem sa ramenom datira od 5. novembra 2023. protiv Reja Valekana, u La Ligi, posle lošeg pada. Džud Belingem se potom odmarao dve utakmice pre povratka 26. novembra protiv Kadiza. Takođe je koristio lekove protiv bolova da smiri bol. Od tada se ponekad igrao sa zaštitom na ovom ramenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.