Rafa Mir se odbija nazad u Valensiji

Rafa Mir se odbija nazad u Valensiji

Igrač Sevilje od 2021. godine, Rafa Mir (27) nikada nije uspeo da se etabliran kao starter u Andaluziji. Razočaravajuće iskustvo za U21 međunarodnu medalju za bronzu na Olimpijskim igrama 2020. Trenirao je u Valensiji, koju je napustio u januaru 2018. za Vulverhempton, ponovo je na pozajmici za sledeću sezonu.

«Valensija CF je postigla dogovor sa Seviljom FC o inkorporiranju napadača Rafe Mira. Napadač, koji je trenirao u VCF Akademiji od kadeta do sezone 2016-17, stiže na pozajmicu do kraja sezone i Valensija CF će imati opciju kupovine„, piše u saopštenju Mursijelagosa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.