Real Madrid: Mbape manija već pogađa Madrid!

Real Madrid: Mbape manija već pogađa Madrid!

Sa završetkom Evra počeće novi život kajlijanskog Mbapea, kako je i sam objasnio tokom svog govora posle eliminacije protiv Španije u utorak uveče. Francuski napadač će biti dočekan kao prava rok zvezda u Madridu, gde ga očekuje neverovatna prezentacija. Potom će svoju sezonu u La Ligi početi 18. avgusta protiv Majorke, mada je vrlo verovatno da će već odigrati nekoliko minuta u klupskim prijateljima ili u Super kupu Evrope protiv Atalante.

Kao što znamo, madridski klub je regrutovao sada već bivšeg Parižana iz očiglednih sportskih razloga, ali i marketinške strane. Dolazak Bondynoisa stvoriće pomama koja bi trebalo da dovede mnoge sponzore, dodatnu publiku i poveća prodaju derivacionih proizvoda. Kao što španski mediji nagoveštavaju, već postoji Mbape efekat.

Sve je brzo proљlo!

Real Madrid je konačno stavio svoje dresove u prodaju uz jato Mbapea, sa brojem 9 na leđima, u četvrtak. I za samo nekoliko minuta, sve je nestalo. Navijači su se bacili na majice i rasprodali sve deonice. Dok se majice normalno šalju u periodu od 3 dana, Real Madrid je već najavio kašnjenja od 4 do 6 nedelja! „Zbog trenutne potražnje, svaka stavka u Mbappé kolekciji može imati kašnjenje od 4 do 6 nedelja“– kaže klub na svojoj zvaničnoj onlajn prodavnici.

Dresovi koji koštaju 120 evra, pa čak i 170 evra za verziju Autentiиno. Nedovoljno da uplaši navijače Madriđana. Kao što je naznačeno Defensa Central, direktori Real Madrida su čak i iznenađeni, pošto su nužno očekivali da će biti velika potražnja, ali ne u toj meri. Kako se navodi, Mbape je posebno popularan među najmlađima, više nego među odraslima. Vidimo se u utorak na prezentaciji koja obećava da će biti istorijska.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.