Real Madrid: Dres Kajlijana Mbapea konačno na raspolaganju

Real Madrid: Veliki udarac za dres Kajlijana Mbapea

Od 1. jula Kajlijan Mbape je zvanično igrač Real Madrida. Bondynois će konačno moći da igra za klub svojih snova, na oduševljenje pristalica Casa Blanca, koji se godinama nadao njegovom dolasku. Dok čekaju svoje izlaganje, 16. jula, na „Santjago Bernabeu“, navijači Reala mogu da dobiju dres sa imenom bivšeg igrača PSG-a, počev od ove srede, kako je obelodanjeno Ace. Aktuelni šampioni Evrope takođe su na svojim društvenim mrežama izneli broj koji će nositi sledeće sezone: to će biti broj 9.

Nekoliko dana posle poraza Francuske od Španije (2-1) u polufinalu Evrokupa, Mbape bi trebalo da započne novu stranu u svom životu. Posle ove prezentacije, trebalo bi ponovo da ode na odmor, pre nego što se vrati u trening centar u avgustu, na početak predsezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.