Real Madrid: Dobre vesti za Mbapeov nos

Povreda Mbapea: Oštro mišljenje Real Madrida o stručnom štabu Les Bleusa

Dolaskom u Le Burže popodne sa ostatkom francuskog tima, Kajlijan Mbape će uskoro otići na odmor. Međutim, pre toga će napadač Real Madrida u utorak, 16. jula predstaviti Kasa Blanka. Ovom prilikom medicinske službe će konačno imati pristup igraču i posebno njegovom nosu. Kao podsetnik, Mbape je slomio nos protiv Austrije, ali nije imao operaciju. Igrač je potom nosio masku tokom celog takmičenja (osim protiv Španije).

Ali u Madridu, ACE ukazuje na to da je medicinsko osoblje Merengue prilično uverljivo prema poslednjim povratnim informacijama medicinskog osoblja Les Bleusa. Došlo je do velikog poboljšanja, toliko da operacija možda konačno više neće biti neophodna. A ako je to slučaj, Mbape bi bio nedostupan samo dve nedelje, što ne bi uticalo na program njegovog nastavka zakazan za početak avgusta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.