PSG je poludeo za Laminom Jamalom!

PSG je poludeo za Laminom Jamalom!

Sa 16 godina – ugasiće svojih 17 svećica u subotu – Lamine Yamal već ima sve izrade velikog. Protiv Francuske je u utorak uveče mladi Katalonac još jednom pokazao razmere svog talenta pravim golažom, a neke opasne situacije poput njegovog kavijara za Fabijana Ruiza na samom početku meča, odnosno njegov šut koji je okrznuo prečku u drugom poluvremenu.

Poklon sa neba za Barču, zaglibljen u teškoj finansijskoj situaciji, koja na taj način osigurava da ima vrhunskog igrača, a da ne mora da plaća sulude sume novca na tržištu. Pogotovo što se u ovom trenutku čini da igrač želi da se pridruži svom trening klubu na duži rok. To ne sprečava, i neće sprečiti, evropske gigante da kucaju na vrata.

Luda ponuda

PSG je često bio predstavljen kao jedan od klubova zainteresovanih za tinejdžera. Kao što agencija kaže EFE – ekvivalentanAFP u Španiji – Parižani su dali ponudu FK Barseloni, neposredno pred Evro. Predlog od 250 miliona evra, kojim bi Lamine Yamal bio najskuplji igrač u istoriji, a koji je odmah odbijen od strane uprave Blaugrane.

Ovaj drugi nema nameru da se rastane sa stubom svog projekta, bez obzira na predloženu sumu. Pariska ponuda nije ni prouиavana, od kada je otiљla pravo u рubre. Sada ostaje da se vidi da li će se Parižani vratiti u napad ili ne, i u koje puteve će se okrenuti da zamene Kajlijan Mbapea.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.