4 igrača Real Madrida menjaju brojeve dresova

4 igrača Real Madrida menjaju brojeve dresova

Nova sezona podrazumeva nove igrače i nove promene. Odlaskom iz Real Madrida igrača na kraju ugovora kao što su Naćo i Toni Krus, broj dresova je postao dostupan. Neki koji su još uvek prisutni u timu to iskorišćavaju, počevši od Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga. Bivši igrač Bordoa ide sa 18 na 14, dok se bivši igrač Stade Rennais odlučuje za 6. Do tada je nosio broj 12.

Postoje i druge promene. Valverde, koji ih je imao 15, uzeo je broj koji je ostavio 8-godišnjak Krus, kao što je Nemac nagovestio. Arda Gulen je skočio u prilici da uzme 15, on koji je nosio 24. Nazad u klub nakon što je pozajmljen Granadi, Hesus Vallejo oporavlja 18, dok će Kajlijan Mbape zaista imati 9.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.