Real Madrid objavio datum predstavljanja Kajlijana Mbapea

Dani Karvajal razmišlja veliko za Real Madrid dolaskom Kajlijana Mbapea

S tim da je Evro završen, Kajlijan Mbape može da razmišlja o budućnosti a posebno o Real Madridu, svom novom klubu u kojem je potpisao do 2029. godine. „Moram da se odmorim, to će biti važno za moj novi život. Imao bih nove stvari da uradim. rekao je juče posle poraza Les Bleus protiv Španije u polufinalu. Casa Blanca koristi ovu vest da otkrije datum predstavljanja svog zvezdanog regruta. Ovo će se održati 16.

«Real Madrid CF najavljuje da će se u utorak, 16. jula, u 12 časova, na stadionu „Santjago Bernabeu“ održati prezentacija našeg igrača Kajlijana Mbapea. Ranije će predsednik Real Madrida Florentino Perez dočekati Kajlijana Mbapea u Real Madrid Sitiju na zvaničnoj ceremoniji potpisivanja koja će našeg novog igrača vežeti za klub narednih pet sezona. Nakon prezentacije, Kylian Mbappé će se obratiti medijima u pres sali Santjago Bernabeua„, zaključuje se u saopštenju Madrida.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.