Barça: Tijago Alcantara u osoblju Hansi Flik

Barça: Tijago Alcantara u osoblju Hansi Flik

Zvanično penzionisan od ponedeljka, Tijago Alkantara bi ipak trebalo da ostane u svetu fudbala. Doduše, bio bi na nišanu Hansija Flik, novog trenera FK Barselone, koji bi želeo da mu da ulogu u svom stručnom štabu. Bivši vezni igrač je poslednjih dana već razgovarao sa nemačkim trenerom. Čak je primećen ove srede, u pravcu trening centra Blaugranas, za nastavak Katalonaca, kao što je prikazano na ovom snimku od strane Jijantes.

Njegov budući dolazak u Flikovu reprezentaciju mogao bi da omogući bivšem selektoru Nemačke da se brzo snađe u Kataloniji. Obučeni u Masia, Tijago Alkantara je igrao sa prvim timom od 2011. do 2013. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.